Faq Pagina
Heb je vragen of weet je het niet meer...? Bekijk dan deze vragen, misschien komt jouw antwoord boven water!

 

Contact opnemen

Verdere vragen en/of opmerkingen kunnen via e-mail voorgelegd worden. Voor elk contactpunt kun je contact opnemen via het mailformulier.

 
Disclaimer Animatiegifjes kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele misverstanden, schade of andere moeilijkheden opgelopen aan de hand van de inhoud te vinden op deze website.

 
Hoe zit het met mijn privacy? Animatiegifjes probeert met de privacy van bezoekers zo goed en zo veilig mogelijk om te gaan. Vertrouwelijke gegevens worden door mij onder geen enkele voorwaarde doorverkocht of verder verwerkt.

 
Ik wil partner worden Jouw website mag geen (18+) site zijn en het onderwerp van jouw site dient enige "binding" te hebben met de onderwerpen van mijn site. Als blijkt dat je, na het aangaan van een overeenkomst als linkpartner, niet meer aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, zal je, als linkpartner, worden uitgesloten.

 
Kan ik zomaar alles kopiŽren? Alle broncodes grafische inhoud en aanwezige informatie binnen deze site is copyright © 2003/2021. Niets van deze inhoud mag zonder schriftelijke toestemming worden bewerkt, verspreid of uitgegeven. Het gebruik van aanwezige animaties en dergelijke is toegestaan, uitsluitend voor eigen gebruik!

 
Melden van bugs Kom je tijdens jouw bezoek aan Animatiegifjes een bug, fout of misgegeven tegen, aarzel dan niet om het even aan mij te melden. Je kunt alle gevonden bugs via het emailformulier melden. Ik zal dan zo snel mogelijk de bug aanpakken en corrigeren.