Verdienen
Er zijn op Internet verschillende bedrijven te vinden die je willen betalen voor het bekijken van reclame of het aanbrengen van nieuwe leden. De kwaliteit en verdiensten van deze bedrijven lopen nogal uiteen. Daarom heb ik op deze pagina een overzicht voor je gemaakt waarin de meest succesvolle bedrijven worden vergeleken.


ZinnGeld
ZinnGeld is een programma waarmee je geld kunt verdienen door middel van het lezen van e-mails en het posten van reacties op nieuwsberichten. Je moet minimaal 16 jaar zijn om mee te mogen doen.
 

Aanmeldbonus: € 0.10 Uitbetaling vanaf: € 15.00

Klik hier en meld je aan!


 

Geldrace
Bij Geldrace lees je de berichten op de site zelf, kun je op banners klikken waarvoor je betaald krijgt en kun je andere mensen lid maken. Direct bij het aanmelden ontvang jij al € 1.25! Geldrace betaalt per gelezen bericht of geklikte banner vrij veel in verhouding tot anderen, dus extra snel verdienen!
 
Aanmeldbonus: € 1.25 Uitbetaling vanaf: € 12.50

Klik hier en meld je aan!


 

EuroClix
EuroClix neemt bijna geen tijd in beslag, je hoeft alleen jouw mailbox maar te openen en even bevestigen dat je de mail gelezen hebt. Meestal komen er zo'n 1 tot 5 e-mailtjes per week. EuroClix betaalt voor e-mails lezen, websites bezoeken, proefprodukten en/of aankopen doen op internet.
 
Aanmeldbonus: € 1.00 Uitbetaling vanaf: € 10.00

Klik hier en meld je aan!


 

Qassa
Bij Qassa.nl verdien je loyaliteitspunten in de vorm van Qoins. Iedere dag ontvang je emails waarvoor je Qoins ontvangt. Als je aan de campagne meedoet kun je extra Qoins verdienen. Je kan ook aan marktonderzoeken meedoen, bingo en op vele andere manieren.
Aanmeldbonus: € 1.25 Uitbetaling vanaf: € 12.50

Klik hier en meld je aan!